Hey! Mijn naam is Jordi Warners, 24 jaar en woonachtig in Hilversum. Naast mijn baan als Radio DJ bij Qmusic ben ik ook actief als ‘Podcaster’, ‘Voice-Over’ en ‘MC’. Een hoop titels! Eigenlijk komt het erop neer dat ik gewoon niet graag stil zit.

Sinds mijn 15e ben ik bezig met radio! Begonnen bij de lokale omroep in Emmen, stroomde ik door naar de regionale commerciële omroep Simone FM, daarna mocht ik stage lopen bij Radio 538 (Show Zonder Naam met Eddy Keur & andere nachtprogramma’s), en kreeg ik vervolgens een contract bij Radio 538 & werd toegelaten tot het talententraject van Radio 538 & SLAM!FM. Iets meer dan een jaar later vroeg SLAM! me of ik radio wilde maken in het weekend; daar begon mijn radiodroom écht werkelijkheid te worden. 

Na 4,5 jaar gewerkt te hebben bij SLAM! kwam ik 1 juni 2019 voor een nieuwe uitdaging te staan; radio maken op Qmusic! Tot op de dag van vandaag mag ik ieder weekend mijn eigen radioprogramma maken op Qmusic, iedere zaterdag- en zondagavond van 18:00u tot 21:00u.

Naast Radio DJ ben ik ook Voice-Over en heb ik in het verleden mijn stem mogen lenen aan o.a.; McDonald’s, SBS6, Concentrate (RTL) & STUK!TV. 

Als ‘Podcast Expert’ ben ik al een aantal jaren actief met het maken van podcasts. In samenwerking met Men’s Health Nederland maakte ik de 2 podcast series; ‘Gezond Verstand de Podcast’ & ‘Beter Sneller Sterker de Podcast’. Hierin praten Martyn de Jong (Online Chef Men’s Health) en ik met experts als Jutta Leerdam, Arie Boomsma, Puck Moonen, Tim Hofman, Nochtli, JayJay Boske en Sunnery James over een gezonde balans tussen sport en een gezond leven.

JayJay Boske schakelde me in om samen een podcast te maken voor zijn online merk ‘Day 1’. Inmiddels staan meerdere afleveringen online waarin we praten met Willie Wartaal, Snelle, Nesim en meer bijzondere gasten.